Image
ENGİN MALKOÇ | Thursday, January 6, 2022 | Bebek

Bebeğinizi Eğlendirmek İçin Basit Fikirler

Bebekler hayatımıza büyük bir neşe, güzellik ve sevimlilik katıyor. Yapmış oldukları her hareket insanı kendi büyülerine kaptırıyor. Onlarla ilgilenmek, vakit geçirmek ve onları izlemek çok keyifli bir aktivite haline geliyor. Çocukların eğlendiğine şahit oldukça duyulan haz daha da artıyor ve ebeveyn ve bebeği birbirine daha da bağlıyor.

Bebekler her ne kadar neşeli olsalar da bazı durumlar da onların da keyfi olmayabiliyor. Bu durum bebeği de ebeveyni de etkiliyor ve oldukça can sıkıyor. Ancak bebek, fiziksel bir rahatsızlık duymuyorsa eğer bu durumdan yapacağınız basit çözümler sayesinde kurtulabilirsiniz.


Müzikal Sesleri Deneyin

Müzikler, düzenli ritimler sadece biz yetişkinler tarafından değil bebekler tarafından da sevilmektedir. Kendi yapacağınız kısa ritimler çocuğunuz dikkatini çekecek, hoşuna gidecektir. Tutmuş olduğunuz ritme çocuğunuz da eşlik etmeye çalışır ve bunu yaparken oldukça keyif alır. Ben bu konuda o kadar iyi değilim diyorsanız müzikli oyuncaklar da yardımınıza yetişebilir.


Yüzünüzle Eğlendirin

Yüzümüzü komik bir hale sokmak biz yetişkinlerin hoşuna gitmese de bebeklerin oldukça eğlenmesini sağlıyor. Yüzümüzü farklı şekillere ve emojiye çevirmek bebeğinizin epey eğlenmesini sağlayacaktır. Özellikle ellerle yüz kapayıp açmak gibi hareketler bebeğin son derece hoşuna gitmektedir. Yüzünüzle hareketler yaptığınız sırada komik sesler de çıkarmak çocuğun daha çok eğlenmesini de sağlayacaktır. Yani çocukla çocuk olmanız size ve bebeğinize oldukça keyifli vakitler kazandıracaktır.


Oyuncakları Tercih Edin

Oyuncaklar sayesinde bebek hem eğlenir hem de öğrenir ve deneyimler. Ayrıca oyuncaklar sayesinde çocuğunuzun dikkatini oyuncaklara vermesini sağlayabilirsiniz ve kendinize vakit ayırabilirsiniz. Sesli ya da ışıklı oyuncaklar seçerek bebeğin oyuncak ile etkileşimini arttırabilirsiniz. Bu tür oyuncaklar bebekler için inanılmaz keyifli olmaktadır.


Nesne ya da hayvan figürlü oyuncaklar dünyayı tanımasında büyük etki de edecektir. Lal Baby oyuncakları arasında bulunan hayvan figürlü pelüş oyuncaklardan alarak bebeğinizin eğlenerek öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Hiçbir zararı olmayan bu oyuncaklar sayesinde bir endişeniz de olmayacak. Çıngıraklı oyuncaklardan birisini seçerek de çok daha fazla keyif almasını da sağlayabilirsiniz.

En Son Blog Yazıları

Image

LalBaby.com

BİZE KATIL!
E-posta listemize kayıt olarak yeni koleksiyonlardan ve kampanyalardan haberdar olabilirsin.
visamaestromastercard